TAG DEN NØJAGTIGE
OG PÅLIDELIGE
PERSONLIGHEDSTEST

Du er et unikt individ med dine egne personlighedstræk – nogle af disse træk gør dig i stand til at opnå store ting i livet, mens andre snarere holder dig tilbage og i sidste instans kan kvæle dit fulde potentiale.

Din personlighed er afgørende for, hvor godt du kommer til at klare dig, og hvor lykkelig du bliver. Millioner af mennesker har haft gavn af at lave Oxford Kapacitetsanalysen siden 1960. Det er den eneste test, som giver en målelig, nøjagtig analyse fulgt op af en konsultation under fire øjne med praktiske anbefalinger, skræddersyet til dine behov, på grundlag af dine resultater. Resultaterne fra Oxford Kapacitetsanalysen vil afsløre din mening om dig.

Info om beskyttelse af
personlige oplysninger
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med, at du får lavet denne personlighedstest og får den vurderet. Du har også mulighed for at få mere information om Scientology. Dine oplysninger vil aldrig blive solgt eller på anden måde givet videre til en tredjepart. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os, skal du blot bruge linket i bunden af meddelelsen. Du er velkommen til at gennemgå vores persondatapolitik for at få nærmere oplysninger.

LÆR DIT SANDE JEG AT KENDE

I det meste af vores liv er vi blevet undervist i at tro, at personlighed er et genetisk træk, som ikke kan ændres, og at man bare må ”leve med det”. Det er ganske enkelt ikke sandt. Sagen er, at du kan ændre din personlighed og blive en meget bedre og lykkeligere version af dig selv – en der ser livets udfordringer i øjnene og overvinder dem gennem viden og med lethed: dit sande jeg.

  • Find de områder, der giver dig problemer, og opdag dit niveau af lykke, selvtillid og stabilitet med mere.
  • Find ud af, hvordan din personlighed er afgørende for din evne til at omgås andre.
  • Lær dine stærke sider at kende, og find ud af, hvordan du kan forbedre dem, så du kan få mere ud af livet.

HVORDAN DET FOREGÅR

1

Trin 1: TAG TESTEN

Oxford Kapacitetsanalysen identificerer 10 vigtige personlighedstræk, som påvirker hele din fremtid.

Det er en faktuel, videnskabelig analyse baseret på dine svar. Det er din mening om dig selv. Det tager omkring en time at udfylde den.

2

Trin 2: FÅ TESTRESULTATET

Efter du har afsluttet testen, genereres din personlighedsanalyse og vises. Det tager mindre end et minut.

Den viser dine styrker og svagheder – hvilke personlighedstræk du kan drage fordel af, og hvilke der er behov for hjælp med.

3

Trin 3: KONSULTATION

Mens analysegrafen viser klare personlighedstræk, er det det indbyrdes forhold mellem disse træk, der giver det overordnede billede af din personlighed.

Vi tilbyder derfor en konsultation uden beregning for at give dig en detaljeret vurdering af din personlighedsanalyse med en af vores uddannede medarbejdere.

I dette personlige interview får du en bedre forståelse af både dine stærke og svage sider og finder ud af den anbefalede vej, du kan tage for at opnå hurtig og varig succes.


HVAD ER DET, DER GØR OCA-TESTEN UNIK?

Ingen anden personlighedstest og -analyse giver dig både resultater og praktiske løsninger.

Det kan hjælpe dig til at blive mere kompetent, mere succesfuld og lykkeligere, end du nogensinde troede muligt, når du har identificeret nøgleområderne af din personlighed. Når du finder ud af, hvilke træk der lige nu gavner dit liv, og hvilke der kan trænge til at blive forbedret, kan du tage de afgørende skridt til at forbedre dine stærke sider og overvinde dine svagheder.

Testen og den efterfølgende konsultation er GRATIS – der er ingen forpligtelser.

Mange af dem, der følger de anbefalede kurser, oplever betydelige forbedringer af deres personlighedsgraf og IQ.

PERSONLIGE SUCCESHISTORIER

AFDÆKKEDE SVAR

”Oxford Kapacitetsanalysen afdækkede en masse svar for mig. Det er svar, jeg altid har ledt efter. Det forekom næsten for enkelt, og jeg tænkte: ’Er det virkelig så nemt?’ Det er det virkelig!” – David

NÅ DINE MÅL

”Med det, jeg har lært, har jeg været i stand til at klare mig godt inden for mit område og på mit arbejde, og jeg må sige, at det virkelig hjalp mig til at gøre mine drømme til virkelighed på den bedst mulige måde.” – Daniella

BLIV SELVSIKKER

”Jeg var meget usikker og spekulerede på, hvorfor det ikke gik så godt for mig i livet. Nu har jeg masser af selvtillid. Det er lettere at omgås folk og hjælpe dem. Nu kender jeg mig selv!” – Cynthia

FÅ ET BEDRE FORHOLD TIL ANDRE

”Min kone og jeg kommer fantastisk ud af det sammen. Vores daglige liv er en glæde. Der er tilsyneladende intet, vi ikke kan håndtere nu.” – Shawn