TAG DEN NØJAGTIGE
OG PÅLIDELIGE

PERSONLIGHEDSTEST

Din IQ, personlighed og duelighed bestemmer din fremtidige succes og lykke. Masser af mennesker har haft udbytte af at lave personligheds-testen Oxford Capacity Analysis siden 1960. Det er en enestående test, som giver en målelig, nøjagtig analyse fulgt op af en personlig konsultation med praktiske anbefalinger, der er baseret på dit resultat og skræddersyet til dine behov.

Du er et unikt individ med dine egne personlighedstræk – nogle af disse træk gør dig i stand til at opnå store ting i livet, og andre kan forekomme at holde dig tilbage og i sidste instans undertrykke dit sande potentiale.

Info om beskyttelse af
personlige oplysninger
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med, at du får lavet denne personlighedstest og får den vurderet. Du har også mulighed for at få mere information om Scientology. Dine oplysninger vil aldrig blive solgt eller på anden måde givet videre til en tredjepart. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os, skal du blot bruge linket i bunden af meddelelsen. Du er velkommen til at gennemgå vores persondatapolitik for at få nærmere oplysninger.

HVORDAN DET FUNGERER

Trin 1: TAG TESTEN

Oxford Capacity Analysis (OCA) identificerer 10 vigtige personlighedstræk, som påvirker hele din fremtid.

Det er en faktisk, videnskabelig analyse taget fra dine svar. Det er din mening om dig. Det tager omkring en time at udfylde den.

Trin 2: FÅ TESTRESULTATET

Efter du har afsluttet testen, genereres din personlighedsanalyse og vises. Det tager mindre end et minut.

Den viser dine styrker og svagheder – hvilke personlighedstræk du kan drage fordel af, og hvilke du burde få hjælp med.

Trin 3: KONSULTATION

Mens analysegrafen viser klart adskilte personlighedstræk, er det det indbyrdes forhold mellem disse træk, der giver det større billede af din personlighed.

Vi tilbyder derfor en gratis konsultation for at give dig en detaljeret evaluering af din personlighedsanalyse. En af vores uddannede konsulenter leverer den til dig.

I dette personlige interview får du en bedre forståelse af både dine stærke og dine svage sider, og du vil finde ud af, hvilken vej du anbefales for at opnå hurtig og vedvarende succes.


HVAD ER DET, DER GØR OCA-TESTEN UNIK?

Denne personlighedstest og analyse giver dig både et resultat og praktiske løsninger.

Du kan blive mere kompetent, mere succesfuld og lykkeligere, end du nogensinde troede muligt, når du først har identificeret din personligheds vigtigste områder. Ved at opdage, hvilke personlighedstræk der lige nu gavner dit liv, og hvilke der skal forbedres, kan du tage afgørende skridt i retning af at forbedre dine stærke sider og få bugt med dine svage sider.

Desuden er OCA-testen og den opfølgende konsultation en GRATIS service uden yderligere forpligtelser.

Mange af dem, der følger de anbefalede kurser, oplever betydelige forbedringer på deres personlighedsgraf og IQ.

LÆR DIT SANDE JEG AT KENDE

Det er ikke usædvanligt, at vi er blevet opdraget til at tro på, at personlighed er et genetisk træk, som ikke kan ændres, og at det er noget, man bare må ”leve med”. Dette er ganske enkelt ikke sandt. Sagen er, at du kan ændre personlighed og blive en meget bedre og lykkeligere version af dig selv (en som ser livets udfordringer i øjnene og overvinder dem med viden og lethed) – dit sande jeg.

  • Find problemområderne, og opdag, hvor lykkelig du er, din selvtillid, din stabilitet med mere.
  • Find ud af, hvordan din personlighed bestemmer din evne til at omgås andre mennesker.
  • Find ud af, hvad der er dine stærke sider, og hvordan du kan forbedre dem, så du kan få mere ud af livet.

PERSONLIGE SUCCESHISTORIER

FIND SVAR

”I Scientology fandt jeg mange svar, som jeg altid har ledt efter, og også nogle, som jeg ikke vidste, jeg ledte efter. Det så altid ud som om, det var for simpelt, ligesom: ’Er det virkelig så nemt?’ Det er det faktisk!” – David

NÅ DINE MÅL

”Med det, jeg har lært, har jeg været i stand til at klare mig godt på mit felt og i mit job, og jeg må sige, at det virkelig har hjulpet mig til at opfylde mine drømme og gøre det på den bedst mulige måde.” – Daniella

FÅ SELVTILLID

”Jeg var meget usikker og spekulerede på, hvorfor jeg ikke klarede mig godt i tilværelsen. Nu har jeg masser af selvtillid. Jeg er meget bedre til at omgås andre mennesker, og jeg kan bedre hjælpe dem. Nu kender jeg mig selv!” – Cynthia

FÅ ET BEDRE FORHOLD TIL ANDRE MENNESKER

”Jeg er en meget udendørs fyr og kan lide strabadser. Nu fungerer jeg meget bedre sammen med andre mennesker. Min hustru og jeg kommer forbavsende godt ud af det sammen. Hver dag er en glæde. Der er tilsyneladende ikke noget, vi ikke er i stand til at håndtere nu.” – Shawn